Ποιοί Είμαστε

Ποιοί Είμαστε;

To MyDeals.gr ανήκει στην εταιρεία Digilex που δραστηριοποιείται στην κατασκευή, λειτουργία και προώθηση online πλατφόρμων και web εφαρμογών.

Η Digilex ανήκει σε άτομα που δραστηριοποιούνται στον χώρο του internet τα τελευταία 10 χρόνια και είναι παθιασμένα με το διαδίκτυο, το ηλεκτρονικό εμπόριο και όλων των διαφορετικών ειδών online υπηρεσιών και εφαρμογών. 

Στοιχεία Εταιρείας:

Digilex O.E

Ζωοδόχου Πηγής 3,

Χαλάνδρι, 15232

Τηλ: 216-9001509 ή 8

ΑΦΜ: 800317828

ΔΟΥ Χαλανδρίου

 

Τι είναι το MyDeals.gr

1. Όλες οι Προσφορές σε ένα site

To MyDeals.gr συγκεντρώνει όλες τις προσφορές από όλα τα διαφορετικά deal sites στην Ελλάδα και σου παρουσιάζει όλες τις προσφορές σε μια σελίδα! Μπορείς να φιλτράρεις τις προσφορές των Deal Sites βάση των προσωπικών σου επιλογών, όπως π.χ τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν, τις πιο δημοφιλείς προσφορές ή ακόμα τις προσρφορές με την μεγαλύτερη έκπτωση! 

2. Μην ξεχάσεις ποτέ να χρησιμοποιήσεις αγοράσμένο κουπόνι!

Παράλληλα τo MyDeals.gr είναι το πρώτο site στην Ελλάδα που έρχεται να λύσει την ανάγκη που έχει δημιουργηθεί, στην παρακολούθηση, διαχείρηση και υπενθύμιση των προσφορών και κουπονιών που μπορεί να έχεις αγοράσει από πολλά και διαφορετικά Deal Sites προσφορών! 

- Θυμάσαι πότε αγόρασες την προσφορά;

- Πότε λήγει;

- Που έχεις αποθηκεύσει το κουπόνι;

Όλα τα παραπάνω και πολλά άλλα θα μπορείς να τα διαχειρίζεσαι από ένα σημείο!

3. Ένα Newsletter με Όλες τις Προσφορές

Επίσης μπορείς να εγγραφείς στο newsletter μας για να λαμβάνεις σε ένα (1) μόνο email όλες τις προσφορές που σε ενδιαφέρουν καθημερινά από όλα τα ελληνικά deal sites! Και ακόμα καλύτερα, εάν θέλεις να λαμβάνεις μόνο τις προσοφές που σε ενδιαφέρουν, γίνε μέλος και όρισε να λαμβάνεις το newsletter μόνο με τις προσφορές των κατηγοριών που σε ενδιαφέρουν. π.χ Ξενοδοχεία-Ταξίδια, εάν θέλεις να λαμβάνεις newsletter μόνο με προσφορές σχετικές με ταξίδια!

 

Γιατί να γίνεις μέλος;

Γίνε μέλος, δες μόνο προσφορές που σε ενδιαφέρουν, ενημερώσου με email μόνο για τις προσφορές που θέλεις, αποθήκευσε τα κουπόνια που αγόρασες και όρισε υπενθύμιση... για να μην ξεχάσεις ποτέ τις προσφορές και τα κουπόνια που αγόρασες!

Σαν μέλος μπορείς να:
Αποθηκεύεις και να διαχειρίζεσαι τις προσφορές που θέλεις να βλέπεις.
Αποθηκεύεις τα κουπόνια που έχεις αγοράσεις από οποιοδήποτε Deal Site.
Λαμβάνεις το καθημερινό newsletter προσφορών από όλα τα Deal Sites.
Λαμβάνεις alerts με email για την υπενθύμιση της λήξης των κουπονιών που έχεις αγοράσει... για να μην ξεχάσεις καμία προσφορά!

Σαν μέλος μπορείς να:

  • Αποθηκεύεις και να διαχειρίζεσαι τις προσφορές που θέλεις να βλέπεις.
  • Αποθηκεύεις τα κουπόνια που έχεις αγοράσεις από οποιοδήποτε Deal Site.
  • Λαμβάνεις το καθημερινό newsletter προσφορών από όλα τα Deal Sites.
  • Λαμβάνεις alerts με email για την υπενθύμιση της λήξης των κουπονιών που έχεις αγοράσει... για να μην ξεχάσεις καμία προσφορά!

Αγαπητέ επισκέπτη,

Σε καλωσορίζουμε στο MyDeals.gr

Η Ομάδα του MyDeals.gr

Σαν μέλος μπορείς να:Αποθηκεύεις και να διαχειρίζεσαι τις προσφορές που θέλεις να βλέπεις.Αποθηκεύεις τα κουπόνια που έχεις αγοράσεις από οποιοδήποτε Deal Site.Λαμβάνεις το καθημερινό newsletter προσφορών από όλα τα Deal Sites.Λαμβάνεις alerts με email για την υπενθύμιση της λήξης των κουπονιών που έχεις αγοράσει... για να μην ξεχάσεις καμία προσφορά!